Vesti

Partner 2023 – Sajam naoružanja i opreme

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo da nas posetite na predstojećem Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme PARTNER 2023 (https://www.partner.mod.gov.rs/), koji će se održati u periodu od 25-28. septembra 2023. u Beogradu, hala 4, štand 4033.

Pred učesnicima u proizvodnji i prometu naoružanja i vojne opreme, stručnjacima i privrednicima je novi 11. međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme PARTNER, koji se svake druge godine održava na Beogradskom sajmu. Ovo će biti još jedna prilika za predstavljanje proizvođača naoružanja i vojne opreme, uspostavljanje novih i obnavljanje postojećih kontakata i saradnje i novo pozicioniranje na značajnom, vrednom i dinamičnom tržištu Jugoistočne Evrope i sveta.

Pokrovitelj manifestacije PARTNER 2023 je Ministarstvo odbrane Republike Srbije radi prezentacije naučnih, istraživačkih, opitnih, remontnih i obrazovnih mogućnosti svojih institucija sa jedne i potreba Vojske Srbije sa druge strane, što rezultira učešćem velikog broja uglednih inostranih izlagača, domaćih proizvodnih i zastupničkih firmi, zainteresovanih za uspostavljanje trgovinske, naučno – tehničke saradnje i kooperacije.