Vesti

NOVO U PONUDI – Alat i pribor za održavanje,popravku i čišćenje oružja REAL AVID

Vodeći se kvalitetom i ponudom artikala koja će zadovoljiti i najveće ljubitelje oružja, strelce, oružare MLT System je započeo saradnju sa kompanijom REAL AVID iz USA. U ponudi imamo širok program alata i pribora za čišćenje održavanje i popravku oružja.

Malo više informacija o kompaniji REAL AVID:

Real Avid je kompanija koja se specijalizovala za proizvodnju inovativnih alata i pribora za održavanje i popravku vatrenog oružja. Osnovana je sa ciljem da obezbedi ljubiteljima oružja, odnosno vlasnicima oružja, kvalitetne i praktične alate koji olakšavaju održavanje, popravke i modifikacije vatrenog oružja.

Kompanija Real Avid se ističe inovativnim pristupom dizajnu svojih proizvoda, kombinujući funkcionalnost, praktičnost i visok kvalitet materijala. Njihovi proizvodi obuhvataju širok spektar alata, uključujući višenamenske ključeve, kompletna setove za čišćenje oružja, precizne odvijače, nosače za oružje, i mnoge druge proizvode namenjene održavanju i prilagođavanju vatrenog oružja.

Real Avid je prepoznat kao lider u industriji oružja, pridobivajući poverenje korisnika svojim inovacijama i posvećenostima kvalitetu. Njihovi proizvodi često rešavaju konkretne izazove sa kojima se vlasnici oružja susreću tokom održavanja ili modifikacije, pružajući im efikasna i pouzdana rešenja.