Olight

Olight je poznat proizvođač visoko kvalitetnih LED svetiljki, baterija i taktičke opreme sa sedištem u Kini. Ova kompanija se izdvojila na tržištu zahvaljujući svojoj posvećenosti inovacijama, kvalitetu izrade i širokom asortimanu proizvoda koji se koriste u različitim situacijama, uključujući svakodnevnu upotrebu, avanturističke aktivnosti, taktičke operacije i slično.

Olight je posebno poznat po svojim kompaktnim EDC (Everyday Carry) svetiljkama, koje su popularne među entuzijastima i osobama koje zahtevaju pouzdan izvor svetla u svakodnevnom životu. Ove svetiljke često dolaze sa naprednim LED tehnologijama, različitim režimima osvetljenja i punjivim baterijama koje omogućavaju dugotrajnu upotrebu.

Pored svakodnevnih svetiljki, Olight takođe proizvodi taktičke svetiljke koje se koriste u vojnim i policijskim operacijama. Ove svetiljke često dolaze sa visokim lumenskim brojevima, dizajnirane su za otpornost na vodu i udarce, i imaju taktičke karakteristike poput momentary-on prekidača i mogućnosti montiranja na vatreno oružje.

Olight takođe nudi različite dodatke i opremu, kao što su baterije, punjači i nosači za svetiljke. Njihov fokus na kvalitetu, pouzdanosti i inovacijama doprineo je stvaranju lojalne baze korisnika širom sveta, a Olight proizvodi često dobijaju pozitivne recenzije zbog svoje izdržljivosti i performansi u različitim uslovima.