Honeywell

Honeywell Impact® Sport BLACK antifoni su zaštitni slušni uređaji koji se često koriste za zaštitu sluha tokom pucanja ili u bučnim okruženjima, ali takođe imaju dodatne funkcije koje poboljšavaju iskustvo korisnika.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovih antifona:

Zaštita sluha: Honeywell Impact® Sport BLACK antifoni pružaju zaštitu sluha od štetnih zvukova, poput buke od pucanja ili buke sa građevinskih lokacija. Oni su dizajnirani da smanje glasne zvukove ispod sigurnog nivoa kako bi zaštitili vaše uši od oštećenja.

Aktivno otklanjanje buke: Ovi antifoni često dolaze sa aktivnim sistemom otklanjanja buke (ANC) koji može dodatno smanjiti štetne zvukove. Ova tehnologija koristi mikrofone za detekciju buke i generiše obrnute zvučne talase kako bi je neutralisala.

Ugrađene mikrofone: Honeywell Impact® Sport BLACK antifoni imaju ugrađene mikrofone koji omogućavaju korisnicima da čuju okolinu i komuniciraju sa drugima, čak i dok nose antifone. Ovo je posebno korisno za strelce ili lovače koji moraju da budu svesni svoje okoline.

Dizajn za udobnost: Oni su obično dizajnirani sa udobnim jastučićima za uši i mogu se lako prilagoditi za optimalnu udobnost tokom dužeg nošenja.

Slim dizajn: Honeywell Impact® Sport BLACK antifoni često imaju tanak dizajn koji smanjuje potencijalnu interferenciju sa alatima, oružjem ili drugom opremom koju korisnik može nositi.

Dodatne funkcije: Neki modeli mogu imati dodatne funkcije, kao što su audio ulazi za povezivanje sa spoljnim uređajima poput MP3 plejera ili radija.

U svakom slučaju, Honeywell Impact® Sport BLACK antifoni su namenjeni kako bi pružili zaštitu sluha i udobnost, uz dodatne funkcije koje poboljšavaju komunikaciju i iskustvo korisnika, posebno u okruženjima gde je buka česta.